Картопля з мангалу
Кожен раз на дачі готувати шашлик або барбекю стає нецікаво. Є велика кількість продуктів з яких готуються страви на відкритому вогні або на вуглях.
Бажано що-б розмір був майже однаковий. Сильно розігріте вугілля дають змогу рівномірно пропекти картоплю, тільки не забувати своєчасно обертати, щоб не підгорала скоринка. Далі готуємо начинку.
Сметана, зовсім небагато шинки або ковбаси, зелена цибуля, часник, петрушка, кріп - все, що вже є на городі. Зелень не заощаджуємо - готуємо вітамінну бомбу, та й густина нам потрібна.
В принципі це вже гарнір. Можна почистити картоплю. Нарізати шматочками. Поділити на порції - і смачного. Ми не зупиняємося. Картоплю зняти з шампура. Розділити на дві частини по довшій стороні. Обережно подрібнити картоплю виделкою не порушуючи запечену скоринку. Додати підготовану начинку і перемішати. І ось лише зараз - СМАЧНОГО!
Комментариев нет:
Отправить комментарий