ШИПШИНА
Плоди цього куща весь рік "поповнюють здоров'я". Взимку в гарячому вигляді, а в теплі дні і в холодному. Заварюємо як чай, ставимо термос і насолоджуємося. У себе в саду кущ завели років 4 тому. Довго не хотів рости. Сьогодні вже під два метри.Але як казав "син турецького підданого" Остап Бендер: "Сто рублів не врятують ...". Тому поки плоди збирати не думаємо. Їхня кількість не в "промислових" масштабах. Хочемо насолоджуватися красою і ароматом.
Для цього знімаємо зів'ялі квіти - це провокує цвітіння, а зав'язі немає. Таким методом прагнемо потренувати рослину. А в наступні роки вже збирати врожай
Комментариев нет:
Отправить комментарий